Voor buitengewoon groen !
Home » Hovenier in Friesland (IJlst)

Hovenier in Friesland (IJlst)

Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd .
Een tuin is voor ons daarom ook meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Buitengewoon Groen is van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje: kortom een fijn plekje om je te ontspannen en ongestoord terug te trekken.

Hoveniersbedrijf met deskundig advies

Ons hoveniersbedrijf helpt u graag zo’n plekje te realiseren en dat begint bij goed advies.
In ons hoveniersbedrijf zitten uitsluitend hoveniers: specialisten met een ‘groen hart’ en jarenlange ervaring met het adviseren over en inrichten van tuinen. Ons team heeft de afgelopen jaren veel projecten succesvol uitgevoerd op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg.

Hoveniersbedrijf met specialisten

Als u een professioneel hoveniersbedrijf zoekt kunnen wij u van dienst zijn, of u nu een kleine tuinbestrating wilt of een groot tuinonderhoud, Buitengewoon Groen is uw partner als u een professioneel en betaalbaar hoveniersbedrijf zoekt. De hoveniers van Buitengewoon groen adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven, maar ook voor overheidsinstellingen en woningcorporaties. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Ons hoveniersbedrijf ontzorgt en werkt oplossingsgericht met een grote passie voor groen. Onze hoveniers gaan pas naar huis als u tevreden bent!

Hoveniersbedrijf met scherpe offertes

Dus neem nog vrijblijvend vandaag contact met ons hoveniersbedrijf voor een scherpe offerte en laat u overtuigen door onze kennis en expertise op het gebied van tuinenaanleg, tuinonderhoud en tuinbestrating.