Voor buitengewoon groen !
Home » Diensten » Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier voor uw tuinaanleg in Friesland? Dan bent u bij Buiten Gewoon Groen aan het juiste adres.
Al meer dan 10 jaar leggen wij verzorgen o.a. tuinaanleg in Friesland en omstreken. Wij hebben al tientallen verschillende tuinen succesvol ontworpen en aangelegd, en zijn ondertussen een begrip in Friesland en omstreken als het aankomt op tuinen aanleggen in Friesland.

Gespecialiseerde tuinaanleg Friesland

  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Hardhouten vlonders bouwen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Vijvers creëren
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen

Tuinaanleg en onderhoud in Friesland

Voor uw tuinaanleg en onderhoud in Friesland, gaat u natuurlijk naar een tuinaanleg bedrijf uit Friesland. Buiten Gewoon Groen is specialist in tuinen aanleggen, tuinen ontwerpen, tuinen bestraten, voor al uw “all in one” tuinaanleg Friesland, kunt u Buiten Gewoon Groen inschakelen.
Voor het ontwerpen van uw tuin proberen we zoveel mogelijk te voldoen aan uw wensen. Hierbij geven wij u advies op maat als dat nodig is. Een tuin ontwerp hoeft niet duur te zijn en bij een groot project is dit proces bij ons inbegrepen in de prijs. Wij werken alleen met vakbekwaam personeel, dit betekend dat al ons personeel minimaal 5 jaar werk ervaring heeft in het ontwerpen en aanleggen van tuinen.
Voor meer informatie over het ontwerpen van uw tuin kunnen wij u verwijzen naar onze speciale tuin ontwerp pagina.

Soorten tuinaanleg in Friesland?

Ook voor een bijzondere tuinaanleg in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om opgeleverde nieuwbouw woning, of bedrijfstuin, of een volledige renovatie van uw tuin in Friesland en omstreken. Voor Buiten Gewoon Groen is het geen probleem! Ons hoveniersbedrijf heeft eigen machines en heeft alles in eigen hand, en hebben ervaring met alle soorten en maten tuinaanleg in Friesland, afhankelijk van het soort tuinaanleg kunnen voor iedere tuin de meest geschikte machines inzetten.
Heeft u suggesties voor het aanleggen van uw eigen tuin of andere voorkeuren, dan kunt u dit gewoon overleggen met ons personeel.
Wij denken altijd met u mee en proberen tot de juiste oplossing te komen!

Jarenlang plezier van uw tuinaanleg

Bij uw tuinaanleg werken wij alleen met zeer ervaren en gespecialiseerde vakmensen die al veel  tuinen in Friesland hebben aangelegd, wij werken met de beste materialen en machines, om voor uw uw droom tuin aan te kunnen leggen. Dus heeft u een tuinaanleg Friesland nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact op met 1 van onze medewerkers, wij denken graag met uw mee over uw tuin aanleg. Of vraag direct een scherpe tuinaanleg offerte aan.
Tuinaanleg Friesland Tuinaanleg Friesland