Voor buitengewoon groen !
Home » Diensten » Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Groen in de woonomgeving en een goed onderhouden tuin zijn erg belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van uw woning. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien of bomen kappen vraagt ook om deskundigheid. Niet iedereen is een tuinman of hovenier.

Tuinonderhoud bij Buiten Gewoon Groen

Bent u op zoek naar een tuinman voor uw tuinonderhoud in Friesland? Wij verzorgen voor elke tuin onderhoud, ongeacht of deze tuin door ons is aangelegd.

* bladruimen

* onkruidvrij maken

* heesters en struiken snoeien

* bomen snoeien

* bomen kappen

* gras maaien

* beplanten

* border onderhoud

Tuinonderhoud gebeurt vaak nog te weinig waardoor de kosten later hoger kunnen oplopen. Minimaal elk kwartaal (het liefst elke maand) is tuinonderhoud nodig en dit duurt meestal niet lang. Hoe vaker het tuinonderhoud wordt gepleegd, hoe minder uur er per jaar voor nodig is. U kunt bij ons dan ook een tuinonderhoudscontract af laten sluiten. Wij komen dan voor een vast bedrag per maand langs om uw tuin netjes bij te houden. U kunt het gehele jaar genieten van een nette tuin.

Tuinonderhoudscontract

U kunt bij ons een tuinonderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan bij u langs om te inventariseren wat voor planten er zijn en wat er aan tuinonderhoud nodig is. Elke plant heeft een ander soort onderhoud nodig (sommige zijn zelfs tuinonderhoudsvriendelijk!). Uiteindelijk geven wij u een prijs waarmee u voor het hele jaar gegarandeerd tuinonderhoud heeft!

Als u geïnteresseerd bent in tuinonderhoud bij Buiten Gewoon Groen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

tuinonderhoud tuinonderhoud